Cum sa-ti faci o impletitura spic

Ma minunez de ani buni de aptitudinile de coafeza ale surorii mele; mereu glumim pe tema asta, spunand ca n-ar muri de foame nicicum, chiar daca ar ramane pe drumuri, caci talentul ei e evident si demonstrat. Oricand si-ar gasi de lucru atata timp cat stie tunde si coafa in zeci de feluri.

Toate impletiturile si coafurile mai interesante pe care le-ati vazut pe blog de-a lungul timpului au fost realizate de ea si nu, nu are nici o specializare in domeniul asta.

Acum sa trecem la fapte. In videoclipul acesta a realizat o impletitura spic. De data asta am ales varianta ‘crossover‘, dar se poate face si clasic, pe mijloc. De asemenea, se pot folosi suvite mai subtiri, ceea ce va face impletitura mai complexa, mai bogata, dar si mai dificil de realizat, necesitand un timp mai indelungat de executie.  In cazul in care aveti parul mai subtire si mai slab, va recomand totusi sa folositi suvite mai subtiri, in acest fel obtinand un aspect mai bogat al coafurii. Sper sa va fie de folos si sa abuzati de coafura asta in acest sezon, pentru ca este mega-extra-killer- trend 😉

8 Comentarii

 1. Ce bine arata. Mi-ar placea sa pot face si eu asa ceva.

  Răspunde
 2. Cred ca am sa imi schimb hairstylist-ul :). Foarte frumoasa impletitura!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pupici Augustei! Si tie, bineinteles.:)

  Răspunde
 3. Ce-mi place impletitura asta, niciodata n-am reusit sa mi-o fac singura :(. Cand eram mai mica tot timpul o puneam pe mami ;)).
  Iti sta foarte bine asa!

  Răspunde
 4. Îmi place tare mult finalul! :))

  Răspunde
 5. lol ce tare e aia de la sfarsit, cu multumiri la toate ale ioanei :))) :*

  Răspunde

Introdu Comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>