Vopsirea parului- noile tendinte

Probabil multe dintre voi ati observat deja ca se propaga printre noi o noua tendinta si nu oricum, ci cu viteza luminii. Am vazut cateva fashioniste imbratisand-o deja cu ardoare- cele mai zurlii exemple le vezi, fara doar si poate, la fashion week, inainte sau dupa prezentarile de moda. Este vorba de vopsirea parului in doua culori diferite, separate oarecum pe undeva pe la jumatatea lungimii parului. Bine, exista sute de variatiuni pe culoare, insa ideea e aceeasi. Yep, all fake blonds, hands in the air!!! In 3 saptamani cand ajung acasa, trec la fapte.

Ei, sa va aud, indrazniti?

10 Comentarii

 1. Eu nu indraznesc. Nu prea imi place sa imi schimb nuanta parului,de fapt nu prea ma descurc bine cu schimbarile legate de par!

  Răspunde
 2. ntz. nu, nu, nu indraznim. Imi iubesc blondul perfect. hai sa vedem ce-ti face Raulica in par :) :*

  A, stai asa ca am extensiile negre… hmmm, fac eu ceva 😀 Da not the same, I know.

  Răspunde
 3. mi se pare o buna alternativa la o schimbare radicala! imi place propunerea ta! :)

  Răspunde
 4. Mie imi place cum e vopsita cea din a 3-a poza. :)
  M-as face asa. :X

  Răspunde
 5. nu sunt fan, insa e o veste buna pentru cele care vor sa revina la nuanta naturala; mai exact acum parul cu aspect "neingrijit", cu radacini de o culoare si lungimea firului de lata culoare, este un curent la moda.

  Răspunde
 6. daca mai astept inca vreo cateva luni , parul meu va urma trendul singurel :) Sau pana atunci apare o nebunie noua :)

  Răspunde
 7. prima e fenomenala :)

  Răspunde
 8. ooo da! pacat ca am parul scurt si nu am cum sa ma vopsesc ca fata din prima poza de exemplu, dar cu siguranta la vara o sa-mi fac suvite roz!! 😀

  Răspunde
 9. love the touch of vibrant color in the hair. wish i had the guts to do something like that!

  Răspunde
 10. Indraznim, indraznim.Si-asa eram in pana de idei pentru un nou look capilar.

  Răspunde

Introdu Comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>