Vopsirea parului- noile tendinte

Probabil multe dintre voi ati observat deja ca se propaga printre noi o noua tendinta si nu oricum, ci cu viteza luminii. Am vazut cateva fashioniste imbratisand-o deja cu ardoare- cele mai zurlii exemple le vezi, fara doar si poate, la fashion week, inainte sau dupa prezentarile de moda. Este vorba de vopsirea parului in doua culori diferite, separate oarecum pe undeva pe la jumatatea lungimii parului. Bine, exista sute de variatiuni pe culoare, insa ideea e aceeasi. Yep, all fake blonds, hands in the air!!! In 3 saptamani cand ajung acasa, trec la fapte.

Ei, sa va aud, indrazniti?
0

business wordpress theme

List of Comments

 1. Andreea♥ 

  Eu nu indraznesc. Nu prea imi place sa imi schimb nuanta parului,de fapt nu prea ma descurc bine cu schimbarile legate de par!

 2. Sigina 

  ntz. nu, nu, nu indraznim. Imi iubesc blondul perfect. hai sa vedem ce-ti face Raulica in par :) :*

  A, stai asa ca am extensiile negre… hmmm, fac eu ceva 😀 Da not the same, I know.

 3. e-cosmetic 

  nu sunt fan, insa e o veste buna pentru cele care vor sa revina la nuanta naturala; mai exact acum parul cu aspect "neingrijit", cu radacini de o culoare si lungimea firului de lata culoare, este un curent la moda.

 4. Anna 

  ooo da! pacat ca am parul scurt si nu am cum sa ma vopsesc ca fata din prima poza de exemplu, dar cu siguranta la vara o sa-mi fac suvite roz!! 😀

Leave A Comment