Bucurie la puterea a 3-a

Azi o sărbătorim pe Anastasia. Împlinește 3 ani. 3 ani în care am învățat încet încet să fim părinți. Și ne place să credem că ne perfecționăm pe zi ce trece. E un fel de facultate care durează o viață. Și o urmăm cu conștiinciozitate. Mai picăm examene uneori, dar ne prezentăm la restanțe și ne luăm revanșa. Suntem într-un proces de învățare continuu și uneori ne încearcă disperarea, alteori suntem mândri de rezultate. E o călătorie surprinzătoare, dar ne străduim să picăm de fiecare dată în picioare.

Sâmbătă am organizat o petrecere în cinstea Anastasiei, cu Minnie Mouse ca invitat special și cu Peppa the Pig ca secund. A fost memorabil. Cred că acesta e cadoul care a încantat-o cel mai mult; nici o jucărie sau carte nu egalează experiența asta, pentru că ne-a îmbogățit pe toți, iar Anastasia și-a croit niște amintiri frumoase. Și pe această cale trebuie să mulțumesc RoundHill Club, clubul care a găzduit petrecerea și s-a ocupat de tot în cel mai mic detaliu, de la decorarea spațiului, mâncare, animatori pentru copii, program cu jocuri de tot soiul, tot ce ține de o petrecere reușită.

La mulți ani, Anastasia!

anastasia copy 2

anastasia1 copy 2

anastasia2 copy

anastasia3 copy

anastasia4

anastasia5

anastasia7

anastasia8

anastasia9

2 Comments
  • Olguta traduceri legalizate
    Posted at 15:13h, 02 March Reply

    Nimic nu se compara cu fericirea si zambetul unui copil. Cred ca e cel mai frumos lucru de pe Pamant!! Sa-i fie viat usoara si frumoasa si sanatoasa!!! Laa multi ani

  • Iuli Köp Coola Teknikprylar
    Posted at 21:18h, 02 March Reply

    Buna seara, personal consider ca procesul de invatare este unul continuu si foarte important, nu doar cei mici invata de la noi ci si noi, ca parinti, de la ei, zi de zi si clipa de clipa, sa va traiasca sanatoasa, La Multi Ani si o primavara frumoasa!

Post A Comment