The Bridal Workshop 2015- Cluj

Daca vrei sa afli tot despre planificarea unei nunti la un singur workshop, High Heels Events te invită sambata, 21 februarie 2015, de la ora 15:30 la cladirea Casinoului din Parcul Central din Cluj-Napoca, la “The Bridal Workshop” ediţia a 2-a, un eveniment dedicat celor mai frumoase momente din viaţa unei femei încapsulate în: the dream wedding.

De ce workshop?

– Pentru interactiunea pe care o puteti avea cu specialisti cu experienta in domeniu, care va pot ajuta sa simplificati acest proces anevoios de pregatire a nuntii;

– pentru posiblitatea degustarii de mostre sau specialitati alese, consultarea ofertelor disponibile pe piata si invatarea unor strategii care va pot ajuta sa va organizati mai bine;

– pentru discutiile libere legate de aspecte cheie ale organizarii unei nunti: cum alegem rochia de mireasa, cum ar trebui sa arate buchetul perfect;

-pentru recitalul Quartet Nuages;

-pentru demonstraţii de dansul mirilor pe “fundal” de fum greu şi artificii interioare;

– pentru demonstraţii live de hairstyle şi makeup;

– pentru recitalul de harpa Emma Raţiu;

Locurile sunt limitate, biletele se pot achiziţiona în avans de la Demetra Boutique, Bulevardul Eroilor, nr. 14. şi de la Candy Box, str. Daicoviciu, nr. 8, zona P-ţa Muzeului.

Preţul unui bilet este de 20 de lei (include: acces la workshop, degustare de vinuri oferit de Casa de Vinuri Cotnari, degustare de prajituri si dulciuri oferit de Candy Box, degustare de cocktail-uri oferit de Colors Cocktail Bar si multe premii la tombola).

Nr info& rezervări : 0743-680195, 0752-893217 

bridal_workshop_2015_cluj

Partenerii evenimentului:Maya Fashion, Demetra Boutique, 1’st Studio, Shiva Zen,  Gabriela Popescu Make-up artist, Deco Art Event, Gradina cu Lalele, Candy Box, Casa de Vinuri Cotnari, Benvenuti, Invitatie de nunta. ro, Electrosonor- Cristian Gurzău, Bijuteria Regal Lux,  Stilist de Gene Xtreme Lashes, Florentina Cinos, Vital Med Plus,  Olimpiu Weiss, Colors Cocktail Bar, Caricaturi la Cornet, Dry Ice, Croaziere.net, Genessis Dance Studio, Nuages Quartet, Emmart, Be Jolly Center.
Parteneri media: Nunta Exclusivă, Zile si Nopti Cluj-Napoca, Wedmag.ro, Promariage.ro, Revista Bulevard, ViitoareMireasa.ro, TotulPentruMiri.ro, TotulDespreRochii.ro , Sandra B.ro, fashionspot.ro, ioanabora.com, clujlife.com, cluj.com, partytude.ro, evenimenteincluj.ro.

 

No Comments

Post A Comment