Anastasia si Ninito – si o surpriza pentru voi

Încă reușesc să manageriez parțial achizițiile vestimentare ale Anastasiei, însă cred că nu pentru mult timp. După ce a încercat rochița de prințesă de la Ninito, n-a mai vrut să o dea jos. Se admira constant în oglindă, iar eu o priveam fascinată. Hmmmm, cu cine o fi semănând? (întrebare retorică, se înțelege). Mesajul e clar: fetei trebuie să îi placă ce îmbracă, iar eu va trebui să fac doi pași înapoi și să o las să-și creeze propriul look. Firește, voi deține în continuare oareșce control; încă nu poate să își facă cumpărăturile singură, așa că tot ce ajunge în dulapul ei va trece prin filtrul meu (read fashion controlling mommy here) . Chiar și așa, îmi place să o văd interesată de modă, deși până acum ceva timp nu manifesta prea mare interes în direcția asta.

Suntem la faza în care Anastasia înhață perlele bronzante de la Oriflame și pensula pentru blush și își colorează obrăjorii, nasul, uneori și fruntea. Apoi verifică rezultatul în oglindă și râde cu poftă. Iar eu o rog insistent să mi le înapoieze, după care urmează goana prin casă sau, cu alte cuvinte, “de-a prinselea”.

Despre magazinul online pentru copii Ninito am aflat de curând și mi-a stârnit curiozitatea. Am pus ochii pe jacheta asta și am făcut o comandă. Jacheta arată fenomenal, iar faptul că este căptușită cu material din bumbac m-a încântat. Vreau să vă spun că majoritatea hăinuțelor pe care le comercializează Ninito sunt din materiale naturale, ceea ce e un mare plus pentru mine, iar al doilea aspect care mă încântă este calitatea. Apoi ar mai fi faptul că au produse pe care nu le-am mai văzut prin magazinele din România, așa că aparițiile la indigo sunt aproape imposibile :).

ninito copy

ninito1 copy

Anastasia poartă rochie și jacheta Ninito si ghetute custom-made.

ninito2 copy

ninito3 copy

ninito4 copy

Anastasia poarta rochie Ninito, cardigan tricotat de mana si ghetute custom-made.

ninito5 copy

ninito61

 

 

ninito8

Anastasia poarta rochita si sacou Ninito, ghetute custom-made.

ninito9

ninito10

Anastasia poarta pantaloni si bluza Ninito, pantofi sport Zara.

ninito11

Anastasia poarta maieu si jeansi H&M, sacou Ninito si pantofi Musette.

Dacă vreți să testați calitatea produselor Ninito, am o veste bună pentru voi:  dăm startul unui concurs la care avem drept premiu  produse  în valoare de 300 de lei de pe Ninito.ro. Tot ce trebuie să faceți este să dați like si share la această însemnare pe Facebook și să ne lăsați un comentariu aici pe blog în care să ne spuneți ce produse vă doriti pentru puișorii vostri (comentariul e optional). Aveți grijă ca share-ul  să fie public, în special dacă aveți conturi de Facebook private. Astfel, vom putea verifica toate înscrierile, asigurându-ne că exista șanse egale pentru toată lumea. Pentru transparență, vom filma extragerea, pe care o vom face în 10 Martie 2016, cu ajutorul random.org. 

Iata si castigatorul premiului de la Ninito, produse in valoare de 300 de lei de la Ninito.ro. Felicitari Teodora Epure! Vei fi contactata de cineva din echipa Ninito pentru inmanarea premiului.

Lista participantilor care au avut share public:

Screen Shot 2016-03-14 at 21.18.10

Si castigatoarea:

Important: toate inscrierile cu share pe Facebook care nu au fost publice, au fost descalificate. Am specificat ca share-ul trebuie sa fie public, altfel nu am cum sa il vad. Multumesc tuturor pentru participare!

22 Comments

Post A Comment