The Woman 2016 Cluj- leadership la cel mai inalt nivel

Uneori e bine să luăm viața că pe o academie continuă de comunicare și leadership. Sunt oameni care au înclinații către a fi lideri, sunt alții care comunică la fel de ușor cum își pun șosetele, iar alții au nevoie de studiu, de aplicarea și aprofundarea unor teorii pentru a atinge nivelul pe care și-l doresc, sau de exemple de succes.

Conferințele dedicate leadership-ului sunt utile din mai multe considerente, dar cel mai important, din perspectiva mea, este motivarea. Anul trecut, după conferința The Woman, am pus pe roate o afacere. Roțile se tot învârt de un an, iar anul viitor pe vremea asta poate ne vedem la The Woman, cu un exemplu de “cum să începi un business profitabil cu 2000 de euro în buzunar. Cine știe? 🙂 Uneori, tot ce ai nevoie este acel PUSH, acel declic care te poartă de la idee la punerea sa în practică.

De asta vă recomand să nu ratați acest eveniment. Veți vedea femei puternice, curajoase, cu inițiativă, care nu lasă timpul să treacă fără să îl transforme în acțiune. Și va fi motivant, vă asigur. Conferința de Leadership Feminin The Woman aduce împreună peste 300 de femei din business-ul românesc cu scopul de a dezvolta comunitatea de femei de afaceri, dar și de a dobândi cunoștințe legate de management, leadership sau CSR.

Evenimentul se află la a V-a ediție și va avea loc în 10 martie 2016 la Cluj-Napoca. Până în prezent, au confirmat prezența la eveniment speakerii Ingrid Vlasov (designer), Maia Morgenstern (Director Teatrul Evreiesc de Stat), Oana Marinescu (Fondatoare & Managing Director OMA Vision), Daniela Budurea (Country Director Western Union România&Bulgaria), Stela Toderascu (Director Marketing AVON Romania&Moldova), Mihaela Gînju (Executive Manager Erudio), Raluca Michailov (Owner&General Manager Forbes România), Maria Metz (Senior Vice President EBS România) și Cristina Săvuică (Country Manager Lugera).

În această ediție, evenimentul va include și Gala de Premii The Woman care va recunoaște și promova femeile implicate în acțiuni ce ajută comunitatea. Înscrierile la eveniment au loc pe site-ul www.thewoman.ro.

Până în data de 16 februarie, puteți profita de o reducere de 10% din prețul biletului folosind codul THEW10IB în formularul de înscriere, la cod partener. 
Let’s be the women we want to be!

The Woman 300x250

No Comments

Post A Comment